PALAZZO DI BALKAN






Palazzo di Balkan 
2014

Φοιτητικές εστίες με έμφαση στο σχεδιασμό των κοινόχρηστων χώρων. Τα μπαλκόνια χρησιμοποιούνται ως επέκταση του ιδιωτικού χώρου στον δημόσιο και ως διάδρομοι κίνησης.
Συνεργάτες:
Χρυσούλα Σουλιώτη, Κωνσταντίνος Στεφανίδης

Υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του εργαστηρίου Geneological Update of Valaoritou του Yoshi Tsukamoto για το ΠΜΣ INSTEAD-Parapoesis  του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΠΘ.




Palazzo di Balkan
2014

Student dormitories. The design process emphasises on common areas. The balconies are used both as corridors and as an extension of the private space to the public.
Collaborators:
Chrysoula Soulioti, Konstantinos Stefanidis

The project was implemented in the framework of the Geneological Update of Valaoritou laboratory of Yoshi Tsukamoto for the MA program INSTED-Parapoesis, Department of Architecture, University of Thessaly.








:




˚









copyright Ⓒ 2019-2021 studioαseviα / ATHENS GREECE 11141